Det STORE bedrag 7 af 8
Dette er illustreret bibelstudie nr 446

Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang skrev om Det Ny Babylon og om en registrering - dyrets mærke, ved hjælp af mikrochip. Det vil derfor ikke forbavse mig, hvis et firma der har mikrochip, som speciale, inden for det sidste år har leveret et usædvanligt stort antal (mange millioner, måske endog milliarder) af små mikrochip med kanyler, klar til at blive brugt.

 

Det er dog helt sikkert, at Bonnevie ikke vil fortælle sandheden om disse mikrochip. Det mest sandsynlige er nok, at der vil blive sagt, at det er en nødvendig indsprøjtning, som befolkningen (de kristne) skal tage. Når vi taler om mikrochips, ja, så er der utallige muligheder, så måske er der ikke blot tale om en registrering, men noget langt mere alvorligt, en styring af de personer der får et sådant mikrochip. Styret til hvad? Ja, selv om vi tager fantasien til hjælp tror jeg ikke, at vi kan være sikker på om vi gætter på det rigtige. Men Herren har gennem en af sine trofaste tjenere, oplyst mig om, at de piger der i år (2013) kommer på Bonnevies lejer, skal være forsøgspersoner for disse mikrochip, selvfølgelig UDEN at de selv ved hvad forsøget går ud på, for at det kan være så realistisk som muligt.

Hunde og katte kan i dag med et mikrochip styres. For nogleår siden, skrev jeg en artikel om meditation, yoga og den hinduistiske tro, i den forbindelse undersøgte jeg meget nøje dette emne og fandt ud af, at det faktisk allerede i visse lande bliver brugt også til en vis form for styring af mennesker. Ja, kære ven jeg ved godt at dette er alt for fantasifuldt til at du tror, at det også kan overgå dig, men nu har jeg advaret dig, nu kan jeg ikke gøre mere for dig, men jeg synes alligevel at du bør læse følgende vers fra din Bibel. Amos 8,11-12

Dan 7,8 Mens jeg så nøje på hornene, voksede der endnu et horn, et lille et, frem mellem de andre. Tre af de andre horn blev revet af, så det kunne få plads. Og se, dette horn havde øjne som et menneske og en mund, der talte store ord.

Dan 7,11 Derpå så jeg dette: Jeg så, at dyret blev dræbt på grund af de store ord, som hornet talte; dets krop blev tilintetgjort og overgivet til den flammende ild.

Dan 7,20 og forklaringen på de ti horn, det havde på hovedet, og på det nye horn, der voksede frem, mens tre andre faldt af, så det kunne få plads, de