tSandheden om klimaet 4 af 6
Dette er illustreret bibelstudie nr 404

Dette er IKKE et spørgsmål om tro, men kendsgerninger og fakta!
Biblens profetier ER virkelig og pålidelige, det er IKKE kun gætterier, biblens profetier er virkelig pålidelige, Herren tager ikke fejl, både muslimer og kristne kan få stor glæde af at studere profetierne - specielt fordi de ikke kræver tro, men er fakta og kendsgerninger
Es 41,21-24 Forelæg jeres sag, siger Herren; fremlæg jeres beviser, siger Jakobs konge.  Lad dem fremlægge det og fortælle os, hvad der kommer til at ske. Fortæl, hvad det, der skete tidligere, betød, så vi kan lægge os det på sinde og erkende, hvad der kom ud af det. Eller forkynd os, hvad der kommer, fortæl, hvad der sker i fremtiden, så vi kan vide, at I er guder. Gør dog noget, godt eller ondt, så vi kan tage mål af hinanden. Men nej, I er intet værd, og jeres gerninger ingenting; det er afskyeligt at vælge jer!  

Es 46,5-10  Med hvem vil I sammenligne mig, så det ligner? Hvem stiller I mig lige med, så vi ligner hinanden?  De ryster guld ud af pungen og vejer sølv af på vægten, de lejer en guldsmed, som laver det til en gud; så tilbeder de den og kaster sig ned for den. De løfter den op på skulderen og bærer den; stiller de den ned, bliver den stående, den rokker sig ikke af stedet. Skriger man til den, svarer den ikke, den frelser ikke, når man er i nød.  Husk dette, lyt opmærksomt, læg jer det på sinde, I syndere! Husk, hvad der skete tidligere, for længe siden! For jeg er Gud, der er ingen anden, jeg er Gud, der er ingen som jeg. Fra begyndelsen har jeg forkyndt fremtiden, i fortiden det, der endnu ikke var sket. Nu siger jeg: Min beslutning står fast, alt det, jeg vil, gør jeg.