Lidt af hvad Bibel-Skolen har at tilbyde dig!

Dette er illustreret bibelstudie nr 148    

Her på bibel-skolens forside kan du vælge mellem rigtig mange forskellige emner - den forside du ser her i dette program er dog en gammel forside, men der er de samme ting i den nye. Du kan feks se en bibelkommentar til både det gamle og det nye testamente og mange forskellige emner du bør studere. Du kan altid vælge om du vil se det på nettet eller du vil downloade emnet.

En af de ting jeg synes at du skal se lidt nærmere på er forskellen på de forskellige bibeloversættelser. Måske ønsker du at vide hvordan du bedst kommer af med de ofte meget nærgående personer der kommer for at få dig som medlem af deres trossamfund. Du kan også læse om hvad spiritisme er.
vi har også lavet en hel del mp3 studier, som du frit kan downloade og lytte til hvor som helst. Her på bibel-skolen er der mange forskellige muligheder også for børnene, der er feks mange kristne puslespil, i forskellige sværhedsgrader.
sundhed er noget der interesserer de fleste af os, derfor har vi også en afdeling med sundhed og helse. Den åndelige side med beretninger og vidnesbyrd fra troens helte der ofte har arbejdet på missionsmarker under meget vanskelige forhold.
du kan også teste din personlige viden om forskellige bibelske emner, - og løse om hvordan du kan vinde en sjæl for Jesus!