Velsignelsen ved at betale tiende!

Fik arbejde med dobbelt løn.

En moder og hendes søn besluttede sig til at tjene Herren og adlyde hans befalinger. Sønnen, seksten år gammel, kunne ikke få fri om sabbatten, dér hvor han var beskæftiget og faderen kom hjem den næste aften med den besked, at han var blevet afskediget, uden at han selv var skyld i det. Og så kom der prøvende dage.

Ja, hvilken prøve kom de ikke ud for! Moderen havde besluttet at betale tiende for første gang denne uge, og få dage efter at hun havde fattet denne beslutning, stod hun overfor den sørgelige kendsgerning at hun ved ugens slutning slet ikke kunne få sin ugeløn. Men hun besluttede sig alligevel til at betale tienden, hvordan det så end ville gå og nu var der anledning til at prøve Gud, om han ville være tro imod sine løfter.

Beviserne på Guds godhed kom endog hurtigere end moderens tro forventede. Inden den følgende uge var til ende havde både faderen og sønnen fået arbejde, hvor ugelønnen var nøjagtig dobbelt så stor som den de havde fået før.

Det er ikke altid, at Gud belønner så hurtigt; men der findes ikke en kristen, som kan sige at han har savnet den tiende han har betalt Herren. Klæderne holder længere og de penge der er tilovers, når tienden er betalt, rækker længere.

A.W.L.