Marken blev skånet.

Nede i den argentinske republik var der et af vore nye medlemmer, som vidt og bredt forkyndte den nærværende sandhed. Gud velsignede hans vidnesbyrd og det varede ikke længe, før han kunne sende meddelelse til hovedkontoret og bede om, at en prædikant måtte komme og døbe 26 sjæle som han havde vundet. Imidlertid gik han videre på sin færd og søgte andre, som han kunne vinde for Kristus. Han fandt at det var muligt at forpagte en lille bondegård og slog sig ned der, for at leve et sandt kristenliv midt iblandt de mennesker, som han nu havde besluttet sig til at virke for.
Uger gik. Han havde sået sin hvede og i Argentinas varme sol var den vokset op, så sæden var næsten lige så høj som ham selv. Han så med håb og forventning hen til den gode høst.
Men en dag kom der en sky for solen og denne sky var en vældig græshoppesværm - en mægtig hær der hungrede efter den friske grønne føde. I Argentina betyder en sådan græshoppesværm ruin, og den nye landmand betragtede denne sky med skræk, idet han tænkte på sit korn. Men da han kom i tanke om Guds løfter, til den der har været trofaste imod Herren, løb han ud på marken og ind i hveden hvor han faldt på knæ og bad inderligt til Gud.
"O, Herre," sagde han, "jeg har været trofast over for dig, jeg har betalt min tiende; opfyld nu dit løfte om at true æderen."

En enkel og ligefrem bøn, men himmelens Gud hørte den og svarede sin tjener. Milevidt omkring åd græshopperne alt hvad der var af spiseligt, men på denne trofaste, helhjertede kristnes mark blev ikke en plante skadet. Det var et vidunderligt mirakel, der var sket. Alt omkring ham var som en øde ørken; men midt i det hele rejste denne grønne oase sig - den troende mands ager.
Den fremstormende græshoppesværm havde opædt alt på deres vej, men da de nåede kanten af denne bedende mands mark, var der en guddommelig magt som standsede dem, og da de fløj bort, efterlod de dette vidunderlige bevis på Guds indgriben.
Naboerne havde spottet denne troens mand før græshopperne kom; men nu ønskede de at blive bekendt med hans Gud. De lyttede alvorligt til hans undervisning og inden ret længe var der 26 som var blevet omvendt og havde fået tillid til Ham, der hører sine børns bønner og beskytter deres marker fra alt ondt.