VÆR  »ALTID  BEREDT«

Byen South Shields på Englands nordkyst har dette motto: »Altid beredt.« Ordene står på et skjold med en redningsbåd.

South Shields var den første engelske by, som anskaffede redningsbåde for at hjælpe de skibbrudne.

De kristne, som venter på Jesu snare komme, kunne med god grund vælge dette dynamiske motto »Altid beredt.«

En afrikansk rickshawmand i Johannesburg vidnede om sin tro på Frelserens snare komme ved at klæbe disse tekster på Rickshawens hjul: »Jesus kommer snart igen! Er du rede til at møde ham?« Hvert eneste menneske vil blive stillet over for dette spørgsmål: Er jeg rede til at møde Jesus, når han kommer?

Da Jesus talte om dommens dag, da alles sag vil blive afgjort for tid og evighed, sagde han: »Da skal to mænd være sammen på marken; den ene tages med, og den anden lades tilbage. To kvinder skal male på samme kværn; den ene tages med, den anden lades tilbage.« Matt. 24,40-41.

»Derfor vær også I rede; thi Menneskesønnen kommer i den time, I ikke tænker jer.« 44. vers.

Hvordan kan vi være rede? Vi skal først bekende vore synder. Vi skal besejre det onde i vort liv. Vi skal læse i Guds ord og ved hans hjælp indrette vort liv, så det er i overensstemmelse med den åbenbarede sandhed. Den gyldne regel skal være bestemmende for vort forhold til andre. Så vil vi kunne møde Jesus med glæde.

»Ak, gid mine ord blev skrevet op, blev tegnet op i en bog, med g riffel af jern, med bly indridset i klippen for evigt! Men jeg ved, at min løser lever, over støvet vil en forsvarer stå frem. Når min sønderslidte hud er borte, skal jeg ud fra mit kød skue Gud, hvem jeg skal se på min side; ham skal mine øjne se, ingen fremmed!« Job 19,23-27.