Yoga, guru, eller  hvad  har  du!

Hvor er der mange mennesker, som søger efter fred og tilfredshed! Hvor er der mange, som trænger til opmuntring, visdom og forståelse! I deres rastløse søgen efter hjælp går utallige unge over til de eksotiske subkulturer i de store byer. De sidder med benene over kors på hårde gulve i halvmørke rum, dækket af påfuglefjer. De svajer og synger. De gentager ensformige digte i timevis.

Hvorfor? De søger efter »salighed« - efter noget, de ikke har. Det ulykkelige er, at der ikke er ret mange af deres forældre eller voksne bekendte, som har det, de søger.

Du kan få fred og lykke blot ved at bede om det. Svaret på menneskets behov findes hverken i yoga eller hos mystikeren, i Bhagavadgita eller andre hellige bøger på sanskrit. Det findes i Guds levende bog, Bibelen.

Hundredtusinder ransager mystiske kulters og religioners mere eller mindre kendte skrifter, men der er ikke ret mange, som læser Bibelen. På dens hellige blade vil den ærlige sandhedssøger kunne finde hjælp i enhver situation. Men man skal vide, hvor man skal søge efter hjælpen, og hvordan man skal tilegne sig den. Hvis man forsømmer at læse i Guds ord, afskærer man sig selv fra velsignelsens kilde og får ingen hjælp på nødens dag.