Klik på billedet og du kan se det næste dias I dette emne.

Jurgen Bonnevie, taler store ord og går imod Himlens Gud Dan 7,20 + Sl 12,4 + Sl 94,4 og som en af lederne i
Det Ny Babylon er han omtalt flere steder i Biblen.
Er du helt sikker på, at du kan kende en falsk profet?
Kan du med sikkerhed afgøre det, når du hører en falsk profet tale?

Jeg ved godt, at der sandsynligvis ikke er nogen der rigtig tror på, det jeg her skriver om. Der var heller ingen der rigtig troede på Noah da han byggede Arken. Der var enkelte, som i en kortere tid hjalp Noah, men det var kun nogle meget få der virkelig troede på, at der nogen sinde ville blive brug for arken. Det Noah fortalte, lød alt for usandsynlig til at det kunne være sandt, men alligevel skete det og der blev virkelig brug for den Ark Noah havde bygget.
Således er det også med de ting jeg her skriver om, ingen vil tro det, før det sker og så er det forsendt at omvende sig. Men Noah advarede alligevel befolkningen, selv om de ikke troede på det han fortalte og på samme måde har jeg det.

Meget tidligt om morgenen den første dag i ugen kom kvinderne til graven med de vellugtende salver, som de havde tilberedt. De fandt stenen væltet bort fra graven, og de gik derind, men fandt ikke Herren Jesu legeme. Mens de stod og ikke vidste, hvad de skulle tro, var der med ét foran dem to mænd i lysende klæder. Kvinderne blev forfærdede og bøjede sig med ansigtet mod jorden, men mændene sagde til dem: »Hvorfor leder I efter den levende blandt de døde? Han er ikke her, han er opstået.

Jeg er overbevist om, at dette virkelig betyder noget for din kristne tro! Det er ikke kun på kalenderen, at søndagen i EU landene er blevet den syvende dag i ugen, og mandagen er den første dag i ugen. Det er den også på alle arbejdspladser inden for Den Europæiske Union.

Jeg vidner for enhver, der hører profetordene i denne bog: Føjer nogen noget til dem, vil Gud tilføje ham de plager, der er skrevet om i denne bog, og trækker nogen noget fra ordene i denne profetiske bog, vil Gud fratage ham hans del i livets træ og i den hellige by, som der er skrevet om i denne bog. Åb 22,18-19

Hunde og katte kan i dag med et mikrochip styres. For nogle år siden, skrev jeg en artikel om meditation, yoga og den hinduistiske tro, i den forbindelse undersøgte jeg meget nøje dette emne og fandt ud af, at det faktisk allerede i visse lande bliver brugt også til en vis form for styring af mennesker. Ja, kære ven jeg ved godt at dette er alt for fantasifuldt til at du tror, at det også kan overgå dig, men nu har jeg advaret dig, nu kan jeg ikke gøre mere for dig, men jeg synes alligevel at du bør læse følgende vers fra din Bibel. Amos 8,11-12

Ifølge L'Osservatore Romano udsendte sekretariatet en erklæring rose foreslået af fem EU-parlamentarikere til at anerkende værdien af ??foranstaltning "Sunday hvile som en del af den" kulturelle arv "og" europæiske sociale model "."

"Den nuværende økonomiske og finansielle krise har gjort det endnu mere klart, at ikke alle aspekter af menneskers liv kan være underlagt lovgivningen i markedet," biskopperne stresset.

"I virkeligheden, forbrugerisme er ikke en model, hverken for en bæredygtig økonomi eller for en sund menneskelig udvikling." Sunday arbejde, fortsatte de, "sætter dem, der arbejder om søndagen i en socialt ufordelagtig position, påvirker alt fra familielivet til deres egen personlige sundhed . "

Den hviledag der er omtalt ved Himlen og Jordens skabelse og som Herren skrev med sin finger på de to stentavler, eksisterer efter Det Ny Babylons og mange katolikkers mening ikke mere.

Søndag er nu den syvende dag og derved biblens helligdag.

Februar 2009 …
Vatikanet ønsker at etablere overholdelse af søndag i EU-lovgivningen. Hvis vore folk virkelig forstod historie , ville dette forfærde dem .
Den romersk-katolske kirke har kæmpet for at gøre overholdelse af søndag obligatorisk i Europa i de sidste 15 år. Dens bestræbelser har endnu ikke lykkedes at have en søndag hvile nedfældet i EU-retten , selv om det til tider er kommet tæt på.

Paven erklærer, at det er tid for verden til at vende tilbage til søndag gudstjeneste (Prophetic)
Jun 11, 2012 Søndag lov er næsten her, Hvad mere har vi brug for at se? I en nylig artikel Pave Benedikt sagde at det var tid for verden til at vende tilbage til søndag tilbedelse.
Begivenheder så klare, at selv en blind kan se det, Søndags loven kommer meget snart!
Apr 23, 2012 Det er en kendsgerning, at søndag loven er så tæt på og så klart, at selv en blind mand kan se det!  Fox News for nylig kørte en artikel med titlen: "Lad os gøre søndag til hviledag, for Guds skyld"