ET   FOREDRAG   DU   IKKE   MÅ   GÅ   GLIP   AF!

Den Globale opvarmning udvikler sig hurtigere end forventet.

Olien er ved at slippe op. Alligevel bruges der mere og mere.

I 2008 kom finanskrisen, som et lyn fra en klar himmel.

Hvad bliver det næste?

Ingen tror på det, men det vil alligevel blive større og mere omfattende end Den Globale Opvarmning, Oliekrisen og Finanskrisen til sammen!

Både i EU og USA er man meget langt fremme med planerne om, at få vedtaget en lov om en helligholdelse af søndagen i lighed med den bibelske sabbat.

Måske mener du ikke at det vil medfører, hverken økonomiske eller andre alvorlige konsekvenser

Men når du har hørt Hans Kjærs foredrag om Det Ny Babylons to Love, så er du ikke mere i tvivl. Så er du klar over, at det der venter denne jords befolkning LANGT overgår alle de katastrofer, både af menneskelig, økonomisk og naturkatastrofer, der før har værret.

Foredraget er på 2 timer, men kan forlænges med en time enten som foredrag eller med spørgsmål fra de tilstedeværende.

Send en mail til klima@email.dk med oplysninger om, hvor og hvornår, foredraget ønskes.

Hans Kjær, erfaren foredragsholder, evangelist og forfatter!

http://www.klimaet.com

Vi ønsker dig ikke som medlem eller at du skal støtte os økonomisk, hvis ikke du mener at bibel-skolen er et posiktivt sted, men vi ønsker at give dig en hjælpende hånd til at træffe de rigtige valg, før det er forsent. Hvis du ønsker at komme I kontakt med os kan du sende os en mail, med dine ønsker,  bibel-info@mail.com
Her har vi samlet nogle få emner, som du bør se nærmere på, da de kan være afgørende for hvor du og din familie kommer til at tilbringe evigheden.
Her kan du læse om nogle af de mange ting der vil ske før Jesu synlige genkomst, som for eksempel - profetier, forudsigelser, biblen, Jesus,