Rigtig mange kristne har hørt om Jesu korsfæstelse og Jesu opstandelse søndag morgen, men djævlen har ledt de fleste af dem til at tro på at søndag af den årsag er den hviledag de skal helligholde, den hviledag Herren gav alle mennesker ved skabelsen var ikke søndag men lørdag, den hviledag der vil blive holdt I himlen er den der blev helliget og velsignet ved skabelsen, lørdag, den syvende dag, - mange kristne mener at denne dag kun blev givet til jøderne, men deet er en meget stor fejltagelse, der var ingen jøder ved skabelsen, men mennesker.

Meget snart vil der komme en tørke over Danmark, som vil medføre sult og hungersnød.

I efeserne 6 er der tale om at de kristne vil komme til at kæmpe mod åndemagter og når vi undersøger det nærmere kan vi se at mange former for mikrochips vil blive brugt på de mest uhyggelige måder.

Ved hjælp af den teknolegi der allerede er tilgængelig kanman styre ikke blot dyr, men også mennesker.

Men mange tror ikke på det de glemmer hvor mange steder at mikrochips bliver brugt I dag.

Djævlen er I dag lige så snedig, som han var I edens have , hvor han forførte Eva der var meget klogere end vi er I dag.

Tankeoverførsel er I de senere år  blevet meget brugt og der er kun nogle få instiationer og organasioner der ikke bruger det.

Satalitter bliver I dag brugt til at overvåge jordens befolkning, men det er kun nogle få der rigtig ved hvor omfattende det er.

Mange leer når de ser storm ps tegning, men den er bestemt ikke sjov, den fortæller meget godt, hvad og hvordan mikrochips kan bruges og bliver brugt